Ek het nou al 'n paar keer "Master Chef Goes Large" op Dstv gekyk en verskye kere is daar vir die deelnemers gesê dat hulle te veel verskillende speserye of verskillende smake in hulle geregte het.
Ek wonder of enige van die twee kos kenners al na tradisionele resepte uit Indiё of Marocco gekyk het. Daar is meer verskillende speserye in die geregte as wat daar in baie mense se speserye rakke is. En om die smaak net reg te kry van die geregte, kan jy nie een van die speserye uit laat nie. Die verskillende speserye is soos 'n goeie stut in rugby. Jy mag dalk nie agterkom hy is daar gedurende die tyd wat hy op die veld is nie, maar as hy afgaan, weet jy dit onmiddellik.
So as iemand weer vir jou vra of jy regtig soveel speserye in die kos hoef te sit, dan glimlag jy net vir hulle en gooi vir jouself nog 'n glas wyn.
Lekker eet
Potjie
No comments:
Post a Comment