Sunday, June 6, 2010

Room kaas gevulde rissies

Jy kry chillie poppers en dan kry jy chillie poppers, die eerste tiepe is daai deeg gedroggies wat jy wonder of daar ooit chillie in is, en hoekom iemand sulke droe goed sal wil eet, en dan is daar chillie poppers met regte vars chillies en room kaas, nou dit is die tiepe waarvan ek vandag praat, van nou af sal ek mooi Afrikaans gebruik en die chillies rissies noem.



Jy het nodig

Genoeg rissies om almal tevrede te hou (jalepeno rissies werk goed)
Genoeg roomkaas om die rissies te vul
Geklitsre eier
Meel
Broodkrummels
Olie vir diep braai

Dan maak jy so:

Maak 'n sny in die lengte van die rissie af, en verwyder al die pitte, en maak seker almal is uit as jy nie wil sit met groot bekbrand nie. Vul die rissies met roomkaas, rol in meel, dan in eier en dan in broodkrummels.Braai in diep olie tot die krummels goud bruin is, as jy al die pitte uitgehaal het behoort jou mond nie te veel te brand nie.

Lekker eet
Potjie

No comments:

Post a Comment