Pangebraaide frikkadelle
Neem wors wat lekker gespesery is, verwyder die derm en breek die vleis op met 'n vurk. Kap een of twee uie afhangende van die hoeveelheid vleis fyn en meng deur die vleis, voeg een of twee eiers by en meng goed, vorm in frikkadelle en maak gaar. As jy voel die vleis bind nie goed genoeg nie, neem 'n sny witbrood, week dit in melk, verwyder die korsie, en meng met die vleismengsel.
Frikkadel sosaties
Die frikkadelle kan in die pan gebraai word, of op sosatiestokkies ala Zabwan gesit word en oor die kole gebraai word, of in 'n lekker tamatiesous gaargemaak word saam met pasta, drie maniere on vinnig kos te maak met wors, en niemand hoef te weet hulle eet eintlik wors nie.
Frikkadelle in tamatiesous, lekker saam met pasta
Lekker verneuk, ek meen eet.
Potjie
No comments:
Post a Comment